Tjenester


Privat:
Hjemmet ditt skal gjenspeile hvem du er, være et tilfluktsted for deg og du skal glede deg over å dele det med andre.
Jeg hjelper deg med planløsning, innredning, produkter, materialer og fargevalg som gjør boligen din funksjonell og innbydende.

Bedrift:
Arbeidsplassen representerer bedriften og det er viktig at lokalet inspirerer ansatte og kunder gjennom arbeidsdagen. Jeg hjelper dere med materialer, farger, produkter,
god belysning og en funksjonell planløsning.

Næringsliv:
Et lokale må være innbydende, fremme nysgjerrigheten som gjør at kunden kommer inn og blir værende. Det må stimulere sanser som gjør alt for at kunden skal komme tilbake til nettopp dere.
Jeg hjelper dere med planløsning, innredning, produkter, materialer og fargevalg som gjør at kundene deres trives og som gjør hverdagen deres lettere.

Tegnetjenester:
Jeg utarbeider tegninger for interiørarkitekter, arkitekter og andre som har behov for bistand med dette. Dette innebærer plantegninger, fasadetegninger, oppriss, snitt og 3D-visualiseringer.

Veiledningstime:
Dette innebærer at jeg kommer hjem til deg og gir deg enkle tips for å forbedre boligen din. Etter veiledningstimen vil du få en rapport som inneholder det vi har gått gjennom på timen.

 

Ta kontakt for en hyggelig prat om ditt prosjekt!